mr P. (Peter) Klokkers

Peter P. Klokkers (1951) is na uiteenlopende functies in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland te hebben bekleed op latere leeftijd aan een rechtenstudie begonnen. Tijdens zijn studie was hij werkzaam als juridisch consulent bij een maatschappelijk inloopcentrum in Amsterdam Zuidoost. Hij heeft gestudeerd bij de Open Universiteit en bij de Universiteit van Amsterdam, is in 2002 afgestudeerd en in 2003 beëdigd als advocaat.

Werkervaring
Peter P. Klokkers is een betrokken advocaat die de belangen van zijn cliënten altijd voorop stelt. Zijn voornaamste rechtsgebieden zijn personenschade/verzekeringsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en consumentenrecht. Hij procedeert voor zijn cliënten in civiele en bestuursrechtelijke geschillen. Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf voert mr. Klokkers (incasso)procedures tegen vooraf overeen gekomen en op de zaak toegesneden tarieven. Een eerste adviesgesprek voor ondernemers kost nooit meer dan € 75,00 exclusief btw.

Ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Mr P. Klokkers staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ten aanzien van de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht

Deze registraties verplichten hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

p.klokkers@rrva.nl

Rechtsgebieden:

arbeidoverheidprocederenschulden

Contact

Bijlmerdreef 101
1102 BP Amsterdam

Postbus 93510
1090 EA Amsterdam

T +31 (20) 663 7931
F +31 (20) 693 8067
E info@rrva.nl