mr E. (Egbert) Dekker

Mr E.E. Dekker was reeds meerdere jaren werkzaam bij een rechtsbijstandsverzekeraar voordat hij tot de advocatuur toetrad. In zijn werk bij de rechtsbijstandsverzekeraar miste hij echter de persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om een extra stap voor zijn cliënten te zetten. Om zijn cliënten deze aandacht te kunnen geven heeft mr. E.E. Dekker zich begin 2017 als advocaat laten beëdigen en is hij toegetreden tot het samenwerkingsverband RRV Advocaten.
Al vanaf zijn studie heeft mr. E.E. Dekker zich gericht op alle aspecten van het arbeidsrecht en sociaal-zekerheidsrecht. Het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers maakt dat hij weet welke verschillende belangen er voor partijen spelen en zorgt ervoor dat hij adequaat op de situatie in kan spelen. Dit samen met zijn persoonlijke aandacht, korte lijntjes en directe manier van communiceren maakt dat u verzekerd bent van deskundige bijstand.

Heeft u vragen op het gebied van Arbeidsrecht of Sociaal-Zekerheidsrecht neem dan gerust vrijblijvend contact op. Het maakt niet uit of u een werknemer of werkgever bent.

Ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Mr E.E. Dekker staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ten aanzien van de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Socialezekerheidsrecht

Deze registraties verplichten hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

e.dekker@rrva.nl

Rechtsgebieden:

arbeidoverheid

Contact

Bijlmerdreef 101
1102 BP Amsterdam

Postbus 93510
1090 EA Amsterdam

T +31 (20) 663 7931
F +31 (20) 693 8067
E info@rrva.nl