Bijlmerdreef 101, 1102 BP Amsterdam – T. 020 – 69 40 466

Schulden

Ervaring leert ons dat het oplossen van schulden vaak een teamprestatie is. Schulden kunnen allerlei oorzaken hebben, waardoor het iedere keer een ander is die de sleutel tot een oplossing biedt.

Wij bieden u een team van specialisten met ieder hun eigen kwaliteiten. Wij zijn op elkaar ingespeeld en ons maar al te goed bewust van de benarde positie waar de schuldenaar zich in bevindt. Wij bieden niet enkel oplossingen, maar kunnen vaak ook wat rust brengen door u het overzicht weer terug te geven.

In het geval meerdere specialisten nodig zijn, heeft u een contactpersoon zodat alles overzichtelijk blijft. Particulieren met schuldenproblemen kunnen in de eerste plaats contact opnemen met Ivor Rhodes of Niels Velthorst.

WSNP

Heeft de rechtbank uw verzoek om toelating tot de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) geweigerd? Heeft de rechtbank uw WSNP beëindigd? Heeft u op welke manier dan ook problemen met uw WSNP? BEL ONS SNEL! De termijnen om in actie te komen zijn zeer kort, soms zelfs maar acht dagen!

Onze WSNP-advocaten komen direct in actie en kunnen u bij de rechtbank en het gerechtshof bijstaan in WSNP-zaken.

Team voor schulden

Mr I. Rhodes

Advocaat

Alle advocaten zijn aangesloten bij:

Contact

Bijlmerdreef 101
1102 BP Amsterdam

Postbus 93510
1090 EA Amsterdam

T +31 (20) 694 04 66
F +31 (20) 693 80 67
E info@rrva.nl